YellowSheep is sponsor van Vios’38

Al ruim 1,5 jaar zit YellowSheep gevestigd in het mooie Beugen. Begin 2022 is het idee ontstaan om de plaatselijke voetbalclub Vios’38 te willen sponsoren. Na wat contact met het secretariaat van Vios’38 en het aanleveren van logo’s en bestanden was het dan zover. YellowSheep is trotse sponsor van Vios’38!

Club kleuren van Vios’38

Op de foto is het natuurlijk al zichtbaar, alsof we onze vestigingsplaats er op hebben uitgezocht. Vios’38 heeft als club kleuren geel en zwart, net als de huisstijl van YellowSheep. Heerlijk opvallend en daarom een perfecte match. De teams lopen er altijd bij in de kleuren van YellowSheep, of andersom, het is maar net hoe je het bekijkt. Dat is toch mooi!

Presentatie nieuwe shirts

Op 11 februari werd YellowSheep uitgenodigd voor de shirtpresentatie. De teams waren al begonnen met voetballen in de nieuwe shirts, maar nu was het tijd voor een officiële reveal met alle sponsoren. Met een hapje en een drankje hebben we een goede middag gehad. De nieuwe shirts werden tentoongesteld, de sponsoren ontvingen teamfoto’s met de gesponsorde shirts en we hebben kennis mogen maken met de vele gezichten achter Vios’38, een mooie club met een mooie geschiedenis en trouwe leden.

YellowSheep is shirt sponsor van het JO19 en het veteranenteam. Daarnaast hebben we nog 2 mooie borden langs het hoofdveld. We rijden regelmatig langs het veld en zien dan de vele sponsoren vermeld, toch wel heel mooi om hier ook een onderdeel van te mogen zijn. Wij kijken uit naar de komende jaren als sponsor van Vios’38!

Benieuwd naar voetbalvereniging VIOS’38? Bekijk hier de clubinfo, teams en geschiedenis.