Maaike de Koster

Maaike en YellowSheep

Ik denk graag mee over de online marketing, maar daar stopt het niet. Wat heeft jouw bedrijf nodig om te groeien en welke oplossingen kunnen we samen bedenken voor jouw struikelpunten? Veel aspecten hiervan zullen onder de online marketing diensten vallen van YellowSheep, valt het hierbuiten? Dan stel ik je graag voor bij de juiste mensen die jou weer verder kunnen helpen.

Maar niet alleen voor de klanten van YellowSheep wil ik waarde leveren en iets toevoegen, ook zelf wil ik iets achterlaten, iets opbouwen en vooral iets doen waar ik blij van wordt. Met YellowSheep werk ik meer dan ooit.

Maar hé! Iets waar je blij van wordt geeft juist energie.

Wie is Maaike?

Het eerste wat er in mij opkomt, een echte levensgenieter. Samen met mijn man, honden en kat wonen we sinds 2021 in het mooie Beugen. Genieten van elkaar, onze vrienden en familie, de buren en de kleine dingen is waar het om gaat. Je weet nooit wat de volgende dag brengt, maar als we er vandaag alles uithalen is het goed. Vrolijk, gezellig, een harde werker en een echte Bourgondiër.
Je kan mij altijd wakker bellen voor gezelligheid en lekker eten. Ik ben gek op sushi en buitenlandse kazen, maar ik kan beter zeggen, waar ben ik niet gek op, ik lust zo goed als alles. Ik houd van varen met mijn man en doe dit jaarlijks graag op de Vinkeveense plassen. Verder kijken we iedere F1 race, zijn we druk met klussen aan ons oude huis en ben ik met mooi weer veel in de tuin te vinden, zij het lekker lui met een goed boek of actief met de schoffel of grasmaaier alles bijhouden. Met de vriendengroep regelmatig leuke uitjes ondernemen of een gezellig Brabants feest met de buren mag zeker niet ontbreken.