Over ons

Maak kennis met YellowSheep

Benieuwd naar YellowSheep?

YellowSheep is een online marketing bureau gericht op het MKB en opgericht in november 2020. Voor oprichtster Maaike de Koster betekend YellowSheep niets meer of minder dan vreugde. Online marketing gaf haar de fysieke vrijheden om van haar hobby haar werk te maken. Het laten groeien van de online successen voor haar klanten staat voorop. Samen een verschil maken, nét dat stapje extra willen doen, sparren over de toekomstplannen; daar wordt ze blij van.

Én van een goede kop sterke koffie uiteraard.

Inmiddels is YellowSheep uitgegroeid tot een bureau met diverse specialisaties. De ambitie is en blijft onveranderd, veel impact hebben op de online marketing resultaten van de opdrachtgevers.

3249

Kopjes koffie

3

Gekwalificeerde marketeers

26

Tevreden klanten

Waar wij voor staan

Gekwalificeerde marketeers

Wij besteden veel aandacht aan het opleiden en blijven verbeteren van de actuele kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing.

Ervaren team

Het team van YellowSheep bestaat uit ervaren online marketeers met passie voor het vak en bereidheid wanneer het nodig is om een stapje extra te doen.

De beste tools

Om onze dienstverlening efficiënt in te zetten en jou grip te geven op de door ons geboekte resultaten zetten we de beste tools in.

Passie voor het vak

De specialisten die voor de klanten van YellowSheep werken zijn gepassioneerde specialisten die resultaat gericht te werk gaan.

Kwalitatieve dienstverlening

Kwaliteit staat bij YellowSheep hoog in het vaandel. Ook wanneer we een keer iets niet weten, dan doen we geen aannames maar zoeken wij het echt uit.

Snelle resultaten

Wij proberen altijd eerst het laag hangende fruit aan te pakken. Dit geeft snel resultaat en zorgt dat iedereen gelijk met een positieve impuls te maken krijgt.

Why fit in when you can stand out

YellowSheep is sinds 2020 een gevestigd online marketing bureau voor het MKB in Noord Brabant. Tussen de schapen voelen wij ons goed, waren ze nou maar geel.

Het “gele schaap” achter YellowSheep

November 2020, een hectische tijd waarin de hele wereld nog zoekende is naar het nieuwe normaal. November 2020, ook het moment dat YellowSheep is opgericht vanaf een paar krabbels op papier en in de daarop volgende jaren uitgegroeid is tot een volwaardig online marketing bureau.

“Why fit in when you can stand out”

Maaike de Koster

Maaike de Koster de trotse oprichtster van YellowSheep

YellowSheep is ontstaan vanuit het idee van vrijheid. Vrijheid om zelf als eigen baas, flexibel te kunnen werken voor mijn eigen klanten en echt van waarde kunnen zijn. De klanten dan ook werkelijk helpen zoals ik dat voor mij zie. Dat wil zeggen: flexibel, open en eerlijk.

Het werkelijk waarde willen leveren voor klanten is de belangrijkste drijfveer achter YellowSheep. Samen successen behalen en waardevolle samenwerkingen tot stand brengen. Goede relaties opbouwen voor de lange termijn, met eerlijkheid en openheid als basis. Dat is waar ik met YellowSheep voor sta. Geld verdienen is niet alles, samen iets moois opbouwen met een sterke basis wel.

Hoe ik op de naam YellowSheep kwam?

Na dagenlang brainstormen, een plan van aanpak maken, prognoses opstellen en de diensten portefeuille besluiten, was de naam eigenlijk zo bedacht. Geel is voor mij een positieve kleur, vrolijk, fris en opvallend. Voor wat betreft “Sheep”; wees niet het witte schaap dat mak met de kudde mee loopt, wees niet het zwarte schaap dat iedereen tegen de schenen schopt. Nee, wees YellowSheep, lekker tegendraads, anders en opvallend. Ik voel mij al jaren lang niet meer het witte schaap en zeker niet het zwarte. Blij met waar ik sta en trots op wat ik heb bereikt, ben ik het “gele schaap” achter YellowSheep.

Wij doen graag een stapje extra

Er zijn altijd kansen, kansen die vooraf niet altijd te bedenken zijn. Om die kansen te kunnen grijpen moet je soms net even dat stapje extra doen. Dat stapje extra doen de marketeers van YellowSheep met alle liefde. Zo creëren we mooie en zeker gewenste situaties waarin jij met jouw bedrijf er bovenuit springt. Opvallen en successen behalen doen we graag samen met jou. Vandaar dat stapje extra.