Tekst laten redigeren

Laat je tekst redigeren door experts

Is jouw website goed vindbaar? Laat je teksten redigeren door de content experts van YellowSheep. Naast het controleren van de zoekwoorden, checken wij ook de pagina opmaak zoals header titels, interne links, alt codes, afbeeldingen en leesbaarheid van tekst. Zo wordt jouw website beter vindbaar.

Zoekwoorden
Grammatica controle
Leesbaarheid check
Pagina opmaak controle
Laat je tekst redigeren door experts

Tekst laten redigeren voor optimale vindbaarheid

Om goed vindbaar te worden in zoekmachines dien je te voldoen aan de standaarden die hiervoor bepaald zijn door de zoekmachines. Je schrijft je tekst voor je doelgroep en niet voor je zoekmachines, maar de standaarden van de zoekmachines hebben wel invloed op hoe je een tekst en pagina opbouwt. De content experts van YellowSheep helpen graag dit te controleren en waar nodig aan te passen.

Lees meer
Het redigeren van bestaande teksten

Het redigeren van bestaande teksten

Jij weet precies wat je wilt vermelden in jouw teksten. Het is immers jouw bedrijf waar jij de kennis van hebt. Zelf teksten schrijven gaat dan voor sommigen eenvoudig, maar om zeker te zijn dat jouw teksten ook aan alle eisen voldoen kun je kiezen voor het laten redigeren van je bestaande teksten door YellowSheep. Zo verbeteren we samen jouw vindbaarheid.

Inhoudelijke teksten met jouw eigen kennis en stijl
Goede SEO teksten met de juiste zoekwoorden
Bespaar kosten door zelf te schrijven

Het laten redigeren door YellowSheep?

De content specialisten van YellowSheep kun je inschakelen om jouw teksten te laten redigeren. Daarnaast controleren ze ook graag de pagina opmaak/HTML om er zeker van te zijn dat jouw pagina/website goed vindbaar wordt. Kennismaken? Leer ons onder het genot van een goede kop koffie kennen.

Kennismaking plannen