SEO uitbesteden

SEO strategie uitbesteden

Zomaar doelloos beginnen met jouw SEO werkzaamheden is een begin, maar beter is het om een SEO strategie te formuleren. De SEO strategie uitbesteden bij YellowSheep zal voor jou resulteren in een doordacht plan de campagne. Welke werkzaamheden zijn er nodig om jouw doelen te behalen en hoe zetten we dit helder en overzichtelijk uiteen.

SEO concurrentie onderzoeken uitvoeren
Technische SEO website check
Zoekwoord onderzoeken uitvoeren
Contentplanning opstellen
Doelgroep onderzoeken uitvoeren
Relevante platformen zoeken
SEO strategie uitbesteden

Hoger in zoekresultaten van Google

Het bovenaan op de eerste pagina staan bij de organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google, is voor iedereen de wens. Zelfs een belangrijke doelstelling. De concurrentie hierin is groot. Want ja, iedereen wil bovenaan staan. Daarom is het belangrijk om ijzersterke SEO webteksten te (laten) schrijven, unieke en relevante informatie te bieden én te zorgen voor optimale technische SEO op je website of webshop. Stel samen met YellowSheep een passende SEO strategie op en ga voor betere posities.

Zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren

Zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren

Voordat je aan de gang gaat met SEO is het verstandig om een zoekwoorden onderzoek uit te laten voeren. Vaak wordt dit benoemd in de engelse term Keyword research. Dit is een standaard onderdeel van de SEO strategie die je kunt uitbesteden aan YellowSheep. Het zoekwoorden onderzoek biedt inzicht in het zoekgedrag van jouw doelgroep en de volumes waarmee op een bepaald zoekwoord gezocht wordt. Zo kunnen we vervolgens de content hierop aanpassen zodat je beter gevonden wordt.

Inzicht in het zoekverkeer
Een uitgebreide lijst met zoekwoorden en zoektermen
Zowel belangrijk voor SEO als voor SEA
Stap 1 in de SEO strategie
Doelgroep en zoekvolumes leren kennen
Biedt gerichte focus voor linkbuilding en contentcreatie

Content planning laten opstellen

Stel, je bent van mening dat je meer verkeer op je website of webshop wilt genereren. Als je SEO wilt uitbesteden is het opstellen van een content planning hierin een belangrijk onderdeel. Dit is zeker een onderdeel van een SEO strategie maar is uiteraard ook als los plan te realiseren. Houd jij van overzicht en de ‘gele’ draad die jou kan leiden naar succes? Laat dan jouw content planning opstellen door YellowSheep.

Een content planning zorgt voor overzicht en houvast bij het organiseren en plannen, het bedenken van, het laten schrijven van en het plaatsen van blogs, social media posts en nieuwsberichten. Daarnaast kun je hierin belangrijke momenten uit een jaar toevoegen zodat je niet kunt vergeten daarover een bericht naar buiten te brengen.

Betere vindbaarheid en meer verkeer naar jouw platform is dankzij de content planning en het regelmatig publiceren van blogs en nieuwsberichten een waardevolle basis.

Content creatie voor website

Het creëren van goede content voor je website of webshop is niet altijd even gemakkelijk, of je hebt er de tijd niet voor. De creatie van content, oftewel copywriting voor jouw website kun je bij YellowSheep gerust uitbesteden, zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken. Wij denken goed met je mee, doen uitgebreid onderzoek naar het onderwerp en houden volop rekening met de SEO waarde, jouw doelgroep en het op de gewenste manier overbrengen van de boodschap.

Content creatie voor zowel onsite als offsite
Heldere communicatie
Kwalitatieve content
Unieke teksten
Passende schrijfstijl
Hoge SEO waarde
Content creatie voor website

Copywriting laten uitvoeren

Wat voor teksten je ook nodig hebt, de copywriters bij YellowSheep staan voor je klaar zodat jij copywriting gerust door ons kunt laten uitvoeren. Van het bedenken van titels en onderwerpen tot het schrijven van webteksten, blogs en product beschrijvingen. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan. Jouw online succes staat bij ons voorop, samen gaan wij er voor om dit succes te vergroten. Leer ons onder het genot van een goede kop koffie kennen.

Technische SEO onderzoek laten uitvoeren

Technische SEO onderzoek laten uitvoeren

Als je een website hebt laten ontwikkelen of zelf neer hebt gezet, kan het zijn dat er wel eens wat doorheen glipt aan aandachtspunten voor de marketing. Daarnaast veranderd de online wereld razendsnel waardoor je plotseling last kan krijgen van bugs of bepaalde elementen in jouw website die door een update nu niet meer goed werken. Ook de structuur kan net wat basis regels missen. Laat door YellowSheep een technisch SEO onderzoek uitvoeren om eventuele errors uit te filteren. Zo weet je zeker dat jouw website up to date is en naar behoren blijft werken, om zo ook je vindbaarheid te verbeteren.

Indexeerbaarheid check
Inzichtelijke crawlstatistieken
Strakke sitestructuur
Logische URL structuur
Snellere laadtijden
Een sterk fundament creeëren

Website audit laten uitvoeren

Wil je weten hoe jouw website er op dit moment bijstaat? Laat een website audit uitvoeren door YellowSheep, om de SEO punten die verbetering nodig hebben duidelijk te krijgen. Met de website audit krijg je onder andere de problemen van je website te zien. Deze moeten worden aangepast om de werking en de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Hierbij worden tips en oplossingen geboden, zo weten we waar we samen aan kunnen en moeten werken om jouw online successen te behalen.

Redigeren van jouw teksten uitbesteden

Voor het uitbesteden van het redigeren van bestaande teksten ben je bij YellowSheep op de juiste plek. Wanneer je al teksten hebt, zelf geschreven of laten schrijven, maar niet zeker weet of deze wel de juiste leesbaarheid en zoekwoorden bevatten, kun je ons hiervoor inschakelen. Wij lezen de teksten inhoudelijk door, voegen de juiste zoekwoorden toe, checken de spelling en geven tips en advies om jouw teksten te verbeteren.

Extra kritische ogen die jouw teksten controleren
Zoekwoorden controle
Structuur en opbouw controle
Spelling en grammatica check
Bespaart tijd en resulteert in betere vindbaarheid
Doel van een tekst duidelijk naar voren brengen
Tekst redigeren uitbesteden aan content specialisten

Tekst laten redigeren door content specialisten

Wil jij graag snel en goed je bestaande teksten laten controleren? Laat YellowSheep gerust jouw teksten redigeren en samen verbeteren we daarmee jouw online succes. Leer ons onder het genot van een goede kop koffie kennen en samen nemen we een kijkje naar jouw teksten.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Zeker net zo belangrijk als goede content en het gebruik van de juiste zoekwoorden is linkbuilding. Linkbuilding zorgt ervoor dat je hoger in de zoekresultaten getoond wordt doordat jouw website relevanter wordt. Niet elke link is even waardevol, daarom is linkbuilding uitbesteden als onderdeel van jouw SEO, zeker aan te raden om werkelijk resultaat te behalen.

Verkrijgen van relevante backlinks
Een hogere online autoriteit en verbeterde posities
Een helder plan van aanpak

Linkbuilding laten uitvoeren

Als je zelf niet goed weet hoe, of niet de tijd hebt om met linkbuilding aan de gang te gaan, kun je YellowSheep voor jou linkbuilding uit laten voeren. Wij kunnen niet wachten om voor jou een linkbuilding strategie op te stellen. Zo zorgen we samen met jou voor het behalen van je vooraf gestelde doelen. Leer ons onder het genot van een goede kop koffie kennen en begin vandaag nog met linkbuilding.