SEA uitbesteden

SEA strategie uitbesteden

Je SEA strategie uitbesteden zorgt voor een helder plan voor jouw online advertenties. Voordat je begint met adverteren binnen zoekmachines als Google of Bing is het verstandig eerst de gewenste strategie te bepalen. Aan de hand van de uitgewerkte SEA strategie worden vervolgens de advertentie campagnes ingericht. Zo kun je goed monitoren of de vooraf gestelde doelen daadwerkelijk behaald worden.

Doelen uitwerken
Markt onderzoek
Zoekwoorden onderzoek
Concurrentie onderzoek
SEA strategie uitbesteden

Google ads strategie laten opstellen

Met een Google ads strategie wordt het gemakkelijker om succesvolle advertentie campagnes in te (laten) richten en te optimaliseren. Je SEA strategie uitbesteden aan de Google ads specialisten van YellowSheep zorgt ervoor dat er doelgericht te werk kan worden gegaan.

Google ads beheer uitbesteden

Google ads beheer uitbesteden

Het beheren van Google ads blijft een terugkerende taak, er veranderd veel binnen Google ads en je concurrenten zitten ook niet stil. De dagelijkse activiteiten in je organisatie krijgen vaak prioriteit en daardoor presteren je advertenties niet (meer) optimaal. Iemand aannemen om dit te beheren is vaak een te grote stap. Google ads beheer uitbesteden is daarom een goede oplossing om ervoor te zorgen dat deze taken goed uitgevoerd worden.

Zoekwoorden verbeteren
Doelen instellen en monitoren
Rendement verhogen
Advertentie teksten verbeteren
Campagnes verbeteren
Campagnes herstructureren

Google ads laten beheren

De online marketeers van YellowSheep kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan.
Het beheren van Google ads advertenties doen wij met veel plezier voor onze klanten.
Google ads laten beheren door een specialist?

Google ads laten instellen

Het opzetten van advertenties binnen Google ads is een kunst geworden, de complexiteit van Google ads neemt steeds verder toe. Nuances hebben vaak grote impact op het succes van advertenties binnen Google. Google ads laten instellen door specialisten is daarom geen overbodige luxe, het is een vereiste om voldoende rendement op de advertenties te realiseren.

Duidelijke campagne structuren
Specifieke advertentie groepen
Gericht op jouw doelgroep
Commerciële advertentieteksten
Google ads laten instellen

Google ads laten inrichten

Veel ondernemers hebben al ervaring met externe partijen die zij Google ads laten inrichten.
Het feit dat jij je op deze pagina bevind verteld ons dat jij hier ook hulp bij kunt gebruiken.
De Google ads specialisten van YellowSheep rollen hun mouwen hier graag voor op.

Google ads laten optimaliseren

Google ads laten optimaliseren

Google ads laten optimaliseren door online marketing specialisten kan een uitkomst zijn. Soms zie je door de bomen het bos niet meer in Google ads. De aanbevelingen van Google zelf zijn niet altijd even bruikbaar en de veranderingen binnen Google ads volgen elkaar in rap tempo op.

Nieuwe campagne technieken
Campagnes herstructureren
Advertentie groepen uitsplitsen
Zoekwoorden toevoegen
Zoekwoorden uitsluiten
Maximaal rendement behalen

Google ads laten verbeteren

Stilstaan is helaas toch echt achteruit gaan. Om Google ads goed te laten renderen zal iemand regelmatig tijd moeten steken in het verbeteren van de campagnes, advertentie groepen, advertenties, zoekwoorden en overige instellingen. Niet iedereen heeft de tijd of kennis die hiervoor nodig is. Google ads laten verbeteren door de online marketeers van YellowSheep is daarom voor veel ondernemers een uitkomst.

Google ads remarketing laten inrichten

Een bezoeker zal niet altijd direct overgaan tot het opnemen van contact of het doen van een aankoop. Vaak willen ze er nog even over nadenken, in de tussentijd is het belangrijk goed onder de aandacht te blijven. Google ads remarketing laten inrichten kan hier flink aan bijdragen.

Zichtbaar waar je klant is
Relatief lage klikprijzen
Dynamische remarketing
De kracht van herhaling
Google ads remarketing laten inrichten

Google ads remarketing laten optimaliseren

Wij zien vaak Google remarketing campagnes voorbij komen die een tijd geleden zijn ingericht en daarna niet meer zijn aangepast. Google ads remarketing laten optimaliseren zorgt dat je veel meer rendement haalt uit de vertoningen die worden weergegeven.

Google ads display laten inrichten

Visueel aanwezig zijn bij je doelgroep kan veel opleveren. Vaak is het doel het vergroten van je naamsbekendheid binnen de doelgroep. In andere gevallen wordt het ingezet om direct extra leads of verkopen te genereren.

Google ads display laten inrichten door de marketeers van YellowSheep is voor veel partijen een uitkomst gebleken. Ze hebben zicht op hun uitgave en een beter beeld bij het rendement dat Google ads display voor hun oplevert.

Professionele banner ontwerpen
Gericht op jouw doelgroep
Meetbare resultaten
Snel groot bereik
Uitgebreide targeting
Gebruik video/beelden

Google ads display remarketing laten instellen

Een bezoeker met een (dynamische) banner terug verleiden naar jouw website om vervolgens toch contact op te nemen of een aankoop te doen. Google ads display remarketing laten instellen is voor veel ondernemers een gouden greep gebleken. Het is niet alleen een relatief voordelige manier van online marketing, het is een goede manier om je naamsbekendheid binnen je doelgroep te vergroten.