Marketplaces

Marketplaces laten beheren

Zelf alles aansturen kan veel tijd kosten, ontwikkelingen gaan snel en voor je het weet werk je ontzettend inefficiënt. De marketplaces laten beheren door YellowSheep kan dan voor jou een uitkomst zijn.

De marketplace specialisten van YellowSheep kennen de marketplaces en de beschikbare tools als feed managers op hun duimpje. Ze richten alles zoveel mogelijk geautomatiseerd in zodat het beheer zo min mogelijk tijd in beslag neemt.

Wanneer het tijd is om handmatige aanpassingen te doen, bijvoorbeeld omdat er grote assortiment wijzigingen bij jou plaatsvinden, of wanneer er iets is veranderd bij een marketplace, voeren we de benodigde aanpassingen zo snel mogelijk door om optimaal te blijven presteren.

Efficiënt met feed managers
Verkoop waar jouw doelgroep is
Extra verkoopkanalen toevoegen
Koppelen met webshop
Configureren en automatiseren
Gegarandeerd resultaat

Je doelgroep bereiken via marketplaces

Verkoop waar jouw doelgroep zich bevindt, de grote marketplaces trekken veel bezoekers naar zich toe. Bezoekers bestellen graag in deze marketplaces uit gemak en het geeft ze gevoelsmatig een stuk zekerheid.

Het verkopen via marketplaces is voor veel partijen van toegevoegde waarde. Al is niet iedere marketplace even geschikt voor ieder product. Het is daarom belangrijk goed te beoordelen in welke marketplaces jouw doelgroep aanwezig is en waar dus de kans op verkopen voor jou het hoogst is.

Ervaren marketplace beheerders

Ervaren marketplace beheerders

Het beheren van een marketplace lijkt eenvoudig, echter is de concurrentie binnen marketplaces de afgelopen jaren flink toegenomen. Dat zorgt ervoor dat het ook steeds lastiger wordt om voldoende verkopen te realiseren. Wanneer je een strategisch plan hebt, helpt dit om focus te bepalen en doelgericht aan de slag te gaan.

Dan begint het draaien aan de knoppen. Hier is het van groot belang dat je op een efficiënte manier te werk gaat om de kosten van het beheer te laten opwegen tegen de verdiensten. Het draait tenslotte allemaal om ROI (return on investment). De ervaren marketplace beheerders van YellowSheep volgen alle ontwikkelingen op de voet zodat zij op een efficiënte en effectieve manier te werk kunnen gaan

Jaren ervaring
Brede kennis van marketplaces
Brede kennis van feed managers
Efficiënte werkwijze
Effectieve methodieken
Resultaat gericht

Marketplace beheerder inschakelen

We beginnen met een kennismaking, we leren graag je bedrijf en je producten eerst goed kennen. Vervolgens kijken we waar je bedrijf staat en waar je naartoe zou willen. Op basis van de geformuleerde doelen maken we een plan van aanpak en bespreken deze met jou. Wanneer we het met elkaar eens zijn over de strategie gaan we aan de slag met het inrichten en beheren van de marketplaces. We richten nieuwe kanalen in en verbeteren bestaande kanalen om voor jou het optimale resultaat te behalen.

Marketplace feed manager beheren

Het beheren van marketplaces via een feed manager als Channable, EffectConnect of ChannelEngine is vaak veel efficiënter dan wanneer je dit binnen een marketplace zelf beheert. De marketeers van YellowSheep hebben veel ervaring in het beheren van marketplaces met feed managers.

Jaren ervaring
Snelle bijsturing
Professionele inrichting
Effectieve werkwijze
Bekend met benodigde tools
Resultaat gericht
Marketplace feed manager beheren

Jouw marketplaces door YellowSheep laten beheren?

De marketplace specialisten van YellowSheep kunnen niet wachten om aan de slag te gaan en jouw succes binnen de marketplaces te verbeteren. Leer ons onder het genot van een goede kop koffie kennen.