Analyses & rapportages

Analyses laten uitvoeren en rapportages laten opstellen

Alle bedrijven hebben data, maar hoe gebruik je deze data op een efficiënte manier om systematisch stappen richting je doel te blijven zetten. Door middel van analyses & rapportages krijg je inzicht. De marketeers bij YellowSheep analyseren eerst welke data er beschikbaar is en vanuit welke tools. De data die daadwerkelijk nodig is om grip te krijgen wordt in een dynamisch rapport samengevat.

Grip op waar je staat
Helder waar je naar toe wilt
Alle data in 1 overzichtelijk rapport
Bespaar tijd
Altijd actueel
Heldere analyses van de beschikbare data
Analyses laten uitvoeren & rapportages laten opstellen

Met analyses & rapportages systematisch stappen maken

Laat je door de waan van de dag niet afleiden van de gestelde doelen. YellowSheep bouwt de rapportages zo op dat het niet alleen helder is waar je momenteel staat, het laat ook zien waar je naartoe wilt en hoever je nog verwijderd bent van het behalen van de doelen.

Analyses & rapportages door online marketeers

Analyses & rapportages door online marketeers

Het verschil tussen rapportages & analyses van online marketeers en die van bijvoorbeeld het management is dat deze zeer gedetailleerd en dynamisch zijn. Hierdoor kun je het dagelijks gebruiken als houvast naast je digitale strategie om gericht aan de vastgestelde doelen te werken.

Heldere KPI’s
Realtime voortgang bekijken
In één oogopslag zichtbaar hoe jou inspanningen zich verhouden tot de concurrentie
Gedetailleerd inzicht
Behaalde doelstelling zichtbaar maken om dit samen te vieren
Eenvoudig aan te passen of uit te breiden afhankelijk van wat er in jouw markt gebeurd

Contact over analyses & rapportages

De online marketing specialisten van YellowSheep kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan. Met analyses & rapportages krijg je grip op jouw online succes. Het analyseren van de online positie van jouw bedrijf kan inzicht geven in de sterke en zwakke punten en waar voor jou de kansen liggen. Door dit periodiek in de gaten te houden kun je op tijd inspringen als er zich kansen voordoen of wanneer doelen worden aangepast. Leer ons onder het genot van een goede kop koffie kennen.