Online marketing diensten

Stel met ons de perfecte Marketing Mix samen uit onze online marketing diensten om jouw online doelen te bereiken!

Digitale strategie

Een belangrijke stap, het ontstaan van jou plan van aanpak om je online doelstellingen te overtreffen.

SEO - Zoekmachine optimalisatie

Zorg met SEO voor een sterke fundering en bereik met jou belangrijkste zoekwoorden de top in de zoekresultaten.

SEA - Advertentie beheer

Een gestructureerde en data gedreven aanpak, zorgt voor rendabele advertenties met direct meetbare resultaten.

Social SMO

Maak van je klanten fans. YellowSheep zet strategisch social media kanalen in die bij jou doelgroep passen.

Why fit in when you can stand out

Ingrediënten online marketing mix

Digitale strategie

Normale prijs €2899,00

2449,00

Online marketing plan

Digitale strategie met roadmap
Uitgebreide presentatie onderzoeksresultaten

Ervaar de perfecte online marketing mix bij YellowSheep

Het mooie aan het vinden van de juiste balans in online marketing activiteiten, is dat alles daarna veel minder moeite kost. Alles versterkt elkaar waardoor iedere discipline op zich gemakkelijker zal verbeteren. De perfecte online marketing mix is een win win situatie.

Wat bedoelen we precies met het vinden van de juiste online marketing balans?

Dit is een vraag die YellowSheep regelmatig krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de klikprijzen binnen Google Ads. Als je landingspagina niet relevant is, of de gebruikservaring op de landingspagina ondermaats is, zal Google minder graag bezoekers naar je website of webshop sturen. Wanneer je zorgt dat je landingspagina snel laad, gebruiksvriendelijk werkt en de pagina content relevant is, dan zal Google juist liever een bezoeker naar jouw pagina sturen. Je klikprijs zal dalen en zo kan je beter concurreren. 

Dit is een van de vele voorbeelden hoe verschillende disciplines van online marketing elkaar versterken. YellowSheep begeleid het MKB naar het verbeteren van hun online vindbaarheid met doelgericht advies.

INTRODUCTIE:

YellowSheep gelooft in een persoonlijke aanpak. De online concurrentie is vaak moordend. Wanneer je de onderneming goed begrijpt kun je met kleine details een groot verschil maken.

Een onderneming goed leren kennen en weten wat je aan elkaar hebt is belangrijk voor het behalen van succes. Het opbouwen van een goede relatie staat aan de basis van een langdurige en succesvolle samenwerking.

ONDERZOEK:

Een gedegen onderzoek zorgt dat je weet waar je aan begint. Online zijn er veel do’s en dont’s en voor je het weet ben jij met de beste intenties hard aan het werk zonder je doelen te bereiken. 

Bekijken waar je nu online staat, wat je wilt bereiken en hoe je daar kunt komen is belangrijk, dit krijg je met een uitgebreid onderzoek duidelijk in beeld. Het is verstandig realistische doelstellingen te formuleren en stap voor stap richting dat doel te werken.

CONCEPT:

Alle onderzoeksresultaten worden overzichtelijk uitgewerkt in een helder plan van aanpak. De doelstellingen worden geformuleerd en verwerkt in de rapportage tools. Hierna zullen de resultaten aan je gepresenteerd worden. YellowSheep heeft de nodige ervaring om jou van het juiste advies te voorzien en de stappen uit te lichten die jij online moet zetten onderweg naar jouw succes.

Setup:

Afhankelijk van het niveau waar je als klant instapt en de disciplines die nodig zijn, worden de setup werkzaamheden ingepland en uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld SEO diensten ingezet worden, begint YellowSheep eerst met het verbeteren van de content en site structuur. Daarna wordt er gekeken naar het verbeteren van de online reputatie en eventueel het verwijderen/blokkeren van slechte backlinks. Vervolgens worden er nieuwe publicaties verzorgt op relevante platformen, die op hun beurt weer gedeeld worden op sociale media platformen en via nieuwsbrieven voor extra aandacht.

Beheer:

Afhankelijk van de plannen die wij maken en de fase waarbinnen wij ons bevinden binnen jou roadmap, worden er periodiek werkzaamheden gepland en uitgevoerd voor het verbeteren van jou online vindbaarheid. Zo kan er bijvoorbeeld gewerkt worden aan het verbeteren van advertentie campagnes, het publiceren van artikelen op gerelateerde platformen, het toevoegen van verkoopkanalen als Bol.com of Amazon of worden reacties op sociale media beheert.

DATA ANALYSE:

Het inrichten van de rapportages in de eerste stap betaald zich hier uit. Op basis van de opgedane informatie in deze rapportage tools zijn we in staat bij te sturen waar nodig. De setup gebeurd zoveel mogelijk op basis van onderzoek, echter blijft een deel van de invulling altijd een creatief proces. Door steeds de data te blijven bekijken zie je waar de zwakke plekken zitten en de verbeteringen nodig zijn.

RAPPORTAGE:

Het bespreken van de resultaten is een periodiek terugkerend fenomeen. De geleerde lessen uit het analyseren van de data worden besproken. Vervolgens wordt er bekeken wat de impact is van deze kennis op de reeds geplande marketing activiteiten en of we nog op de juiste koers zitten om de doelstellingen te behalen.

ONDERHOUD:

Optimalisatie en onderhoud is van essentieel belang om relevant te blijven en nieuwe bezoekers naar je website of webshop te blijven verleiden. Blijf of kom in een positieve spiraal en krijg of houd een voorsprong op de concurrent. Zet de bezoeker centraal door te zorgen voor een gebruiksvriendelijke omgeving en relevante content. Zorg dat je aanwezig bent waar je doelgroep aanwezig is. Onderhoud alle verschillende kanalen om in de positieve spiraal te blijven.

BEHEER:

Het in de gaten houden van en reageren op veranderingen in het online landschap is aan de meeste ondernemers niet besteed terwijl dit juist zo belangrijk is. Of het nou gaat om een concurrent met een lagere prijs, of een klant die niet snel genoeg antwoord krijgt op zijn vraag via sociale media, het is voor jou als ondernemer soms niet bij te houden. YellowSheep kan dit jou uit handen nemen, hierdoor ben jij vrij om te ondernemen en worden je klanten netjes en tijdig te woord gestaan.

Online adverteren vraagt om een scherp oog voor detail, tekstuele vaardigheden, commercieel inzicht en het gebruik van passende tools om dit optimaal te laten functioneren. Als leek is het lastig concurreren en daardoor vaak niet rendabel om te adverteren. Met de SEA diensten van YellowSheep is dat verleden tijd.

Hoe kunnen wij je helpen?

YellowSheep online marketing staat in de startblokken om voor jou aan de slag te gaan. Ga jij de uitdaging aan en gaan wij samenwerken aan jou online succes?

Samen meer succes

Laten we samen kijken wat voor jou de perfecte online marketing mix is.

We hebben een plan voor jou

Veel ondernemers hebben tegenwoordig zelf al een goed plan. Mocht dat bij jou ook het geval zijn en wil je gewoon even wat extra spierkracht regelen, zodat jij kan focussen op ondernemer zijn? YellowSheep heeft een plan voor jou.

Adhoc online marketing strippenkaart

Neem losse uren af wanneer jij het nodig hebt

78,00
per uur


Eenmalig voorschot van gewenst aantal uren, daarna maandelijkse afrekening

Digitale strategie
SEO diensten
SEA diensten
CRO advies

Periodieke online marketing (medium) December korting

Normale prijs €849,00

749,00per maand


*korting vervalt na 1 maand
Na 6 maanden per kwartaal opzegbaar
Maandelijks 12 uur

Opstellen en onderhouden van de roadmap
Data rapportages verwerken in strategisch plan
Content optimalisatie & creatie
SEA optimalisatie & beheer

Periodieke online marketing (small)

Maandelijks 8 uur, vaste momenten mogelijk

589,00per maand


Na 6 maanden per kwartaal opzegbaar
Maandelijks 8 uur

Data analyse
Data gedreven advies
Content optimalisatie & creatie
SEA optimalisatie & beheer